Samsung onthult nieuwe Note 4 en Galaxy Note Edge

Samsung heeft vandaag een aantal nieuwe smartphones en tablets aangekondigd tijdens de IFA beurs in Berlijn. Het gaat hierbij om de nieuwe Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge. Het laatste model, de Galaxy Note Edge is voorzien van een gebogen scherm. Vanaf oktober zal de nieuwe Note 4 verkrijgbaar zijn, de Note 4 Edge zal niet in Nederland uitkomen. 

Note-4

De Galaxy Note edge heeft de beschikking over een 5,6-inch super-amoled scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. Het touchscreen is aan de rechterzijde gebogen. Op dit gebogen deel van het scherm kunnen statusberichten getoond worden, welke ook beschikbaar zijn nadat er een beschermhoesje is dichtgeklapt. Het scherm van de Note 4 is met z’n 4,7-inch iets groter. Ook dit scherm biedt een amoled-touchscreen met een resolutie van 2560×1440 pixels.

Note-4-edge

De Galaxy Edge is voorzien vane en quadcore-soc op 2,7Ghz, de Note 4 wordt in een aantal landen ook geleverd met een 1,9Ghz Exynos octacore processor. Beide smartphone beschikken over een 16-megapixel camera met aan de achterzijde een optische beeldstabilisatie. Aan de voorzijde van de Note 4 en Note Edge is een 3,7-inch camera aanwezig.

De Galaxy Note 4 beschikt over een verbeterde vingerafdrukscanner en een snellaadoptie, intern beschikt de smartphone over een 3220mAh accu. In 30 minuten zou de accu tot 50 procent opgeladen kunnen worden. Het toestel bevat 3GB werkgeheugen en wordt geleverd met 32GB interne opslag. De Galaxy Note Edge heeft de beschikking over een 3000mAh accu en wordt verkocht in een 32GB en 64GB variant.

 

Vorig artikelWeinig animo voor Google Glass in Nederland
Volgend artikelSony toont nieuwe Xperia E3 budgetsmartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in