Sony toont nieuwe Xperia E3 budgetsmartphone

Sony heeft vandaag op de IFA een nieuwe smartphone getoond, het gaat hierbij om de nieuwe Xperia E3 smartphone. Het toestel beschikt over een 4,5-inch scherm en heeft veel weg van het design wat ook gebruikt wordt in de Z-serie van Sony. 

Sony-Xperia-E3

De Xperia E3 is een smartphone welke draait op Android 4.4 en heeft een Qualcomm Snapdragon 400 processor, de quadcore processor is geklokt op 1,2Ghz. Sony heeft de smartphone 1GB geheugen meegeven, intern is er slechts 4GB opslag capaciteit aanwezig. De interne opslag kan je altijd vergroten via een microsd kaartje. Het 4,5″ ips-scherm heeft een resolutie van 854×480 pixels.

Aan de achterzijde van de smartphone is een camera aanwezig waarmee het mogelijk is om video’s en foto’s te maken in een maximale resolutie van 1080p. Aan de achterzijde is een camera van 5-megapixels aanwezig. Aan de voorzijde is een vga camera aanwezig met een vga-resolutie. Het toestel ondersteunt bluetooth 4.0, wifi, fm-radio met rds en gps. Tevens kan het toestel communiceren met 4g-netwerken. Sony heeft het 144 gram wegende toestel een 2330mAh accu meegegeven.

Beschikbaarheid:

Sony zal de nieuwe smartphone op de markt brengen voor een adviesprijs van 169 euro. De smartphone zal vanaf de herfst op de markt komen.

Vorig artikelSamsung onthult nieuwe Note 4 en Galaxy Note Edge
Volgend artikelAsus toont stijlvolle Android Wear smartwatch op IFA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in