Acer komt met nieuwe Android- en Windows tablets

Acer heeft vandaag een aantal nieuwe tablets toegevoegd aan het assortiment, het gaat hierbij om de nieuwe Iconia Tab 8W welke draait op Windows 8.1 Bing. Ook zijn er verschillende Android modellen op de markt gebracht, welke beschikken over Android 4.4. 

Acer-Windows-8.1

Het Windows model is een van de eerste tablets welke uitkomt met het Windows 8.1 With Bing OS. Dit is een goedkopere versie van het OS welke speciaal bedoeld is voor de fabrikanten welke goedkopere apparaten op de markt willen brengen. Het enige verschil is dat Bing wordt ingesteld als standaardzoekmachine, wel kunnen gebruikers dat veranderen. Hierdoor blijven er nauwelijks veranderingen over.

De Iconia Tab 8 W beschikt verder over een Atom Z3735G processor welke beschikt over vier kernen welke draaien op een kloksnelheid van 1,33Ghz. De tablet beschikt over een 8-inch scherm welke beschikt over een resolutie van 1280×800 pixels. Volgens Acer kan de accuduur van de tablet zo’n 8 uur mee.

Android-tablet-Acer

De Iconia tablets draaien beide op Android 4.4, Acer heeft twee verschillende modellen op de markt gebracht waaronder één tablet met een schermdiagonaal van 10-inch en één van 8-inch. Het 10-inch model beschikt over een scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, het 8-inch model moet het doen met een resolutie van 1280×800 pixels.

Beschikbaarheid: 

Volgens Acer komt de nieuwe Iconia Tab 10 met Windows Phone nog deze maand op de markt voor een prijs van 199 dollar. De overige modellen welke draaien op Android worden verkocht voor slechts 149 euro.

Vorig artikelPopcorn Time: Alle informatie over de ‘illegale netflix’
Volgend artikelGerucht: Officiele Apple iPhone 6 te zien in video

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in