Gerucht: Officiele Apple iPhone 6 te zien in video

In onderstaande filmpje is een iPhone 6 te zien welke is gebaseerd op uitgelekte onderdelen. Onderstaande video toont een redelijk beeld van de nieuwe iPhone 6 welke op 9 september aangekondigd zal worden. YouTube gebruiker Rozetked heeft de video gepubliceerd op zijn account. Nu is de vrij is deze iPhone in de video echt?

Is het filmpje echt?

Vele internatinale techsites waaronder GSMarena hebben laten weten dat de video van de iPhone 6 echt is. Wel heeft de gebruiker Rozetked al vaker een hoop filmpjes de wereld in geslingerd welke voornamelijk bestaan uit conceptvideo’s. De iPhone 6 in de video is zeker geen render aangezien de gebruiker het toestel compleet uit elkaar haalt, dat is natuurlijk alleen mogelijk met een fysiek toestel. Het binnenwerk van de iPhone 6 ziet er zeer betrouwbaar uit, daarom denken wij dat deze iPhone 6 wel echt moet zijn, en anders is het een zeer goede dummy.

Op de printplaat is een Apple A8 processor terug gevonden welke is gebakken op 20nm, het gaat hierbij om een dual core processor met een hoge kloksnelheid. De Toshiba NAND chip moet zorgen voor het nodige flashgeheugen. De telefoon wordt niet aangezet, dus het valt te betwijfelen of het een werkend exemplaar is, maar de interne componenten zien er wel zeer betrouwbaar uit.

9 september

Vele Apple fans zitten vol spanning te wachten op 9 september, op deze datum zal Apple de nieuwe iPhone 6 aankondigen. Tien dagen later op 19 september zou de smartphone waarschijnlijk al verkocht worden, maar dat is nog niet bevestigd.

Vorig artikelAcer komt met nieuwe Android- en Windows tablets
Volgend artikelAsus komt met nieuwe Windows 8.1 laptop voor 199 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in