Sony introduceert nieuwe losse lenzen voor smartphones

Sony heeft vandaag verschillende nieuwe producten aangekondigd waaronder een aantal nieuwe smartphones, naast de smartphones en tablets heeft Sony vandaag ook twee nieuwe add-on lenzen voor de smartphones uitgebracht. De DSC-QX30 heeft een 30x optische zoom terwijl het met de ILCE-QX1 variant mogelijk is om een eigen lens te gebruiken. 

Op de persconferentie van Sony heeft het bedrijf twee nieuwe add-on lenscamera’s op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de nieuwe Sony Cybershot QX30 variant en ILCE-QX1. De lenzen kunnen gebruikt worden in combinatie met bijna alle smartphones. De QX30-variant heeft 30x optische zoom met een bereik van 24-720mm. De maximale snelheid waarmee foto’s geschoten kunnen worden is tien beelde per seconden, video’s kunnen gemaakt worden met een maximale resolutie van 1920×1080 pixels.

Sony-Lenzen

De nieuwe Sony ILCE-QX1 heeft een E-mount bevestiging zodat de gebruiker zelf lenzen kan gebruiken. De camera zelf moet het doen met een 20,1 megapixel sensor. Beide lenzen beschikken over een geheugenkaartslot en worden verbonden via NFC en WiFi. Met de ingebouwde accu kunnen zo’n 200 foto’s worden geschoten of kan er 25 minuten gefilmd worden.

Vorig artikelAsus komt met nieuwe Windows 8.1 laptop voor 199 euro
Volgend artikelLenovo introduceert nieuwe 64-bit selfie smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in