Lenovo introduceert nieuwe 64-bit selfie smartphone

Lenovo heeft een nieuwe smartphone op de IFA gepresenteerd. Het gaat hierbij om de nieuwe VIBE X2 en X2 smartphone welke zijn voorzien van verschillende unieke features, of de smartphones ook naar Nederland komen is nog onduidelijk. 

Lenovo-Vibe-X2

De smartphones welke Lenovo heeft aangekondigd zijnd e nieuwe Vibe Z2 en X2 smartphones. De Vibe Z2 is een kleinere variant van de Z2 Pro. De smartphone is zeker niet klein aangezien er een 6-inch scherm aanwezig is. Wel is de smartphone voorzien van een unibody frame met geborsteld metaal welke slechts 7,8 millimeter dun is en 155 gram. Het 5,5-inch HD scherm is volgens Lenovo een van de helderste op de markt met 520 nit. Hierdoor moet de smartphone ook goed bruikbaar zijn in fel zonlicht.

De smartphone heeft ook een focus op foto’s. De camera op de achterkant van de VIBE Z2 smartphone is voorzien van een 13 megapixel Sony Exmor BSI sensor met een optische beeldstabilisatie. Ook is er een flinke 8 megapixel camera sensor aan de voorzijde aanwezig welke draait op een resolutie van 8-megapixel.

64-bit processor

De smartphone maakt gebruik van een Qualcomm Snapdragon 410 processor, hiermee is de smartphone voorzien van een 64 bit chip. Verder beschikt de smartphone over 2GB aan RAM en is er intern 32GB opslagcapaciteit aanwezig met ondersteuning voor LTE en HSPA+, de smartphone beschikt tevens over een 3000mAh accu en een dual sim mogelijkheid.

Vorig artikelSony introduceert nieuwe losse lenzen voor smartphones
Volgend artikelAcer introduceert nieuwe Switch 11 laptops

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in