Nokia introduceert nieuwe Lumia 830 en Lumia 735 smartphone

Nokia heeft vandaag een aantal nieuwe smartphones onthuld. Op de IFA zijn door Nokia de nieuwe Lumia 830 en Lumia 735 aangekondigd. De nieuwe Windows Phones zijn vooral gericht op de nieuwe selfie hype en beschikken daarom over een zeer kwalitatieve camera aan de voorzijde welke de beschikking heeft over een 5 megapixel sensor met een groothoeklens. 

Lumia 735

De primaire camera heeft een resolutie van 6,7 megapixels. Ook heeft Microsoft een nieuwe app toegevoegd welke zichtbaar is onder de naam; Lumia Selfie. Met deze app is het mogelijk om foto’s te maken en te bewerken met verschillende filters.

Het scherm van de nieuwe Lumia smartphones is 4,7-inch groot met een resolutie van 1280×720 pixels. Verder beschikt de Lumia smartphone over een Snapdragon 400 chipset, 1GB werkgeheugen en 8GB opslagruimte met de ondersteuning voor microSD en dualsim. Microsoft zal de nieuwe Lumia 830 en Lumia 735 smartphone in verschillende kleuren op de markt brengen waaronder in de kleuren;  grijs, groen, oranje en wit. De adviesprijs bedraagt 199 euro voor de Lumia 830 en 219 euro voor de Lumia 735. Daar komen nog wel zaken als BTW bovenop.

Vorig artikelAcer introduceert nieuwe Switch 11 laptops
Volgend artikelNieuwe Apple iWatch komt beschikbaar in twee verschillende formaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in