Nieuwe Apple iWatch komt beschikbaar in twee verschillende formaten

De nieuwe iWatch van Apple komt met twee verschillende schermformaten op de markt, het gaat hierbij om de iWatch welke Apple waarschijnlijk op 9 september zal presenteren. Dat stelt analist Ming-Chi Kuo op basis van verschillende bronnen. De analist is geen onbekende aangezien hij in het verleden ook vaak de juiste informatie over Apple aankondigen had. 

iWatch

Het is voor het eerst dat er redelijk betrouwbare informatie is opgedoken over de iWatch van Apple. Volgens de analist komt Apple met een scherm van 1,4 en 1,5-inch. Het scherm is iets kleiner als de huidige generatie smartwatches van Samsung.

Kuo heeft bevestigd dat de iWatch op 9 september onthuld zal worden naast de iPhone 6. Volgens de analist komt de smartwatch wel pas rond begin 2015 in de winkels te liggen. Tijdens het evenement zal Apple de nieuwe smartwatch alvast tonen aan de ontwikkelaars. De iPhone 6 wordt in twee versies verwacht met een 4,7 en 5,5 inch-scherm. De grotere iPhone 6 komt later uit omdat er verschillende problemen zijn met de levering.

Ook weet hij zo goed als zeker dat Apple volgende week ook de nieuwe iPad Air 2 zal presenteren. Meer informatie over de nieuwe iPad Air 2 is nog onduidelijk.

Vorig artikelNokia introduceert nieuwe Lumia 830 en Lumia 735 smartphone
Volgend artikelHuawei komt met nieuwe Ascend G7 smartphone

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in