Livestream beschikbaar tijdens Apple evenement op 9 september

Apple gaat het media-evenement welke plaatsvind op 9 september voorzien van een livestream welke wordt verzonden vanuit de zaal. Dat heeft Apple vandaag bekendgemaakt via de pagina Apple.com/live. Ook is er een digitale teller tot het evenement zichtbaar op de pagina. Dit is mogelijk een verwijzing van de nieuwe iWatch welke Apple mogelijk in combinatie met de iPhone 6 zal presenteren.Ā 

Het evenement gaat wordt gehouden op 9 september en wordt om 19:00 uitgezonden in Nederland. Het evenement vindt plaats in het Flint Center in Cupertino. Voor de meeste mensen is de teller op de webpagina een hint naar de nieuwe iWatch, aangezien Apple nog nooit eerder een tijdwidget heeft geplaatst op de event pagina tijdens een live evenement.Ā Om de livestream te kunnen volgen heb je Safari 5.1.10 of nieuwer op OS X 10.6.8 nodig. Ā Ook is het mogelijk om Safari 6.0 of nieuwer te gebruiken, met de Apple TV is het mogelijk om vanaf de tweede of derde generatie te streamen.

Naar verwachting zal Apple dit jaar een nieuwe iPhone presenteren in de formaten 4.7 en 5,5-inch. Ook heeft Apple plannen om de nieuwe iWatch te lanceren.

Vorig artikelHuawei komt met nieuwe Ascend G7 smartphone
Volgend artikelXbox One nu ook te koop in Nederland en Belgiƫ

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in