Huawei komt met nieuwe Ascend G7 smartphone

Huawei heeft een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Huawei Ascend G7 smartphone, de nieuwe smartphone van Huawei heeft een 5,5-inch HD scherm met een resolutie van 720p. Verder heeft de smartphone een 4G connectiviteit, de camera aan de achterzijde beschikt over een 13 megapixel sensor. 

Huawei-Ascend-G7

De camera aan de voorzijde van de smartphone is goed voor 5 megapixels, beide lenzen zijn voorzien van een groothoeklens. De telefoon beschikt over een metalen frame en is slechts 7,6 millimeter dun. De smartphone weegt 165 gram en draait op een Qualcomm processor welke is geklokt op een snelheid van 1,2Ghz. De Ascend G7 heeft verder 2GB aan werkgeheugen en intern 16GB opslag. Doormiddel van een microSD kaart kan je de smartphone maximaal upgraden tot 32GB.

De smartphone draait standaard op Android 4.4 KitKat. Huawei heeft de smartphone naast Android 4.4 voorzien van versie 3.0 van het eigen Emotion UI. De smartphone zal deze deze maand al te koop in Nederland voor een adviesprijs van 299 euro.

Vorig artikelNieuwe Apple iWatch komt beschikbaar in twee verschillende formaten
Volgend artikelLivestream beschikbaar tijdens Apple evenement op 9 september

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in