LG presenteert nieuwe LG G Watch R smartwatch

De IFA beurs in Berlijn is nog in volle gang, bedrijven tonen tijdens de beurs de nieuwste producten en ontwikkeling op de tech wereld. Ook LG heeft weer een aantal producten aangekondigd. Vandaag heeft het bedrijf de stijlvolle LG G Watch R op de markt gebracht. De smartwatch draait op Android Wear en draait op LG G Watch. 

LG-G-Watch-R

De Lg G Watch R beschikt over een 1,3-inch P-OLED display in combinatie met een 1,2Ghz Snapdragon 400 processor. Ook beschikt de smartwatch van LG over een waterdichte behuizing en 512MB RAM werkgeheugen. Intern is er 4GB aan opslagruimte aanwezig en een 410mAh accu. Verder beschikt de LG ook over een kompas, accelarometer, hartslagmeter en een barometer.

Door de grote wijzerplaat is de smartwatch redelijk groot, wel is er een stijlvol design aanwezig. LG komt in de toekomst ook met een minder grove smartwatch welke speciaal gericht is op de vrouwelijke doelgroep. De LG G Watch R zal dit jaar op de markt verschijnen, maar over de adviesprijs is vooralsnog nog niks bekend.

Vorig artikelTwicpic stopt na problemen met Twitter
Volgend artikel‘Android Wear-versie 2.0 komt op 15 oktober’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in