Philips komt met twee nieuwe multiroom speakersystemen

Philips heeft twee nieuwe portable speakers aangekondigd op de IFA welke geschikt zijn voor Spotify Connect. De nieuwe SW700M en SW750M speaker ondersteunen de multiroom functionaliteit om zo gelijktijdig muziek te weergeven in meerdere ruimtes. 

Philips-SW-750M

De nieuwe multiroom speakers zijn geschikt en compatibel met Spotify. Ook is het mogelijk dat de multiroom speaker een reeds spelend nummer van een smartphone overnemen door op de knop op het apparaat te drukken. Vervolgens kan er in de andere kamer verbinding worden gemaakt met de eerste speaker waardoor in beide kamers verbinding wordt gelegd met de Spotify app.

Philips heeft ook een eigen app om verschillende instellingen van het audiosysteem te beheren. De SW700M heeft twee 2,5″-drivers en twee baspoorten. Philips noemt voor dit model een adviesprijs van 99 euro, de grotere variant is de SW750M welke de beschikking heeft over twee drivers van 3-inch en twee tweeters. De grote uitvoering zal verkocht worden voor 149 euro. Beide systemen zijn compatibel met elkaar.

Vorig artikelGoogle begonnen met reguliere verkoop Google Glass via Play Store
Volgend artikelTweede kamer maakt zich zorgen over Popcorn Time

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in