Samsung Tab Active voor de zakelijke markt uitgebracht

Samsung heeft tijdens de IFA In Berlijn een nieuwe tablet voor de zakelijk markt uitgebracht. De nieuwe tablet van Samsung heeft de naam, Samsung Tab Active meegekregen en beschikt over een 8-inch scherm. De tablet is voorzien van een stevige behuizing en beschikt over een cover waardoor de tablet water- en stofbestendig is. De tablet kan dankzij de cover een val van 1,2 meter overleven. 

Samsung-Galaxy-Tab-Active

De tablet is 8-inch groot en beschikt over een LCD TFT paneel met een WXGA resolutie, er is een resolutie aanwezig van 1280×800 beeldpunten. Onder de motorkap van de tablet is een quad-core processor aanwezig welke is geklokt op een snelheid van 1,2Ghz. De processor wordt ondersteund door 1,5GB RAM geheugen. Standaard beschikt de tablet over 16GB interne opslag, optioneel kan men een MicroSD-kaartje plaatsen van maximaal 64 gigabyte.

Ook is er wat betreft connectiviteit voldoende mogelijk zo beschikt de tablet over: Bluetooth 4.0, IEEE 802.11n, NFC, GPS, Glonass en USB 2.0. Verder beschikt de tablet over twee camera’s: een 3,1-megapixel autofocus camera aan de achterkant en een 1,2-megapixel camera aan de voorkant. Volgens Samsung is de tablet 9,75 dik en tikt 393 gram aan op de weegschaal. De ingebouwde accu is goed voor een vermogen van 4450mAh.

 

Vorig artikel4,7-inch iPhone 6 krijgt adviesprijs van 829 euro
Volgend artikelApple iPhone 6 Keynote liveblog/ livestream 9 september 2014

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in