4,7-inch iPhone 6 krijgt adviesprijs van 829 euro

Volgende week zal Apple op 9 september de nieuwe iPhone 6 presenteren, op deze datum komt er een einde aan alle geruchten. Mobilecowboys ontving vandaag van een anonieme tip de Nederlandse prijs van de nieuwe iPhone 6. De nieuwe iPhone 6 zal verkocht worden voor een bedrag van 829 euro, hiervoor krijg je het 16GB model welke verkocht zal worden voor 829 euro. 

iPhone-6-smartphone

Hiermee is de iPhone 6 veel duurder dan zijn voorganger, het 16GB model va de iPhone 5S werd verkocht voor 699 euro. Apple rekent vooral voor het grotere scherm, snellere processor en het nieuwe design 130 euro extra. Als de prijzen  van de upgrades zich hetzelfde houden betekend dat de iPhone 6 verkocht zal worden voor respectievelijk 929 en 1029 euro. De bedragen kunnen we met nog niet bevestigen.

De informatie is afkomstig uit een Nederlands retail systeem. Bij een provider zou je rond de 120 euro moeten bijbetalen als je een abonnement afsluit van 50 tot 70 euro per maand. Het goedkoopste model begint volgens het retails systeem bij 829 euro, zeker voor een iPhone 6 met slechts 16GB interne opslag is dit erg prijzig.

Vorig artikelDyson komt met eerste robotstofzuiger
Volgend artikelSamsung Tab Active voor de zakelijke markt uitgebracht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in