Panasonic komt met nieuwe Smart Camera

Panasonic heeft vandaag een nieuwe smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om een nieuwe smartcamera, een uitstekende camera met een smartphone functionaliteit. Vandaag heeft Panasonic de nieuwe Lumix Smart Camera CM1 aangekondigd. 

Lumix CM1_large

De Lumia Smart Camera is een goede camera, maar de camera beschikt over een aantal flinke specificaties welke zeker zullen meekomen in het hogere segment. Het toestel beschikt over een 4,7-inch scherm met een Full HD resolutie en draait op een 2,3Ghz Qualcomm Snapdragon 800 chipset in combinatie met 2GB aan RAM geheugen. Het apparaat heeft verder 2GB aan RAM geheugen. Het apparaat heeft standaard 16 GB aan boord, maar dat kan worden uitgebreid door middel van een microSD-kaart tot 128GB.

Het belangrijkste onderdeel van de smartphone is natuurlijk de camera. De camera is voorzien van een F/2,8 Leica lens en heeft een 2,8 megapixel lens. Met de ring om de camera is het mogelijk om ook handmatig scherp te stellen. De Panasonic Lumix Smart Camera CM1 komt in november naar Duitsland en Frankrijk. Naast de camera heeft de telefoon 16GB opslag, 1GB werkgeheugen, een 2.3 GHz quad-core processor en draait op Android 4.4. Een prijs is nog niet bekend, evenals een releasedatum.

Vorig artikelMicrosoft koopt gamestudio van Minecraft
Volgend artikelMeer dan 4 miljoen reserveringen voor de iPhone 6 in 24 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in