GoPro komt met goedkoop instapmodel

GoPro komt naar verluidt met een nieuwe model, welke voornamelijk is gericht op de instapmarkt. De nieuwe Hero is een kleine camera welke beschikt over minder functionaliteiten dan de huidige modellen, door de mindere functionaliteiten in vergelijking met de huidige GoPro’s is de prijs een stuk voordeliger. 

GoPro-Hero

De goedkopere GoPro Hero zal niet beschikken over wifi en bluetooth, ook zal hij niet over een schermpje beschikken. De bestanden welke worden gemaakt met de GoPro worden weggeschreven naar een micro-sd kaartje, via de mini-usb poort kan je de GoPro opladen.

De GoPro Hero kan video opnemen in verschillende resoluties en formaten waaronder in 1080p met 30fps of in 720p met 60fps. De camera wordt beschermd door een doorzichtige waterdichte behuizing, welke is vastgemaakt aan de camera zelf. Naar verwachting zal GoPro de nieuwe camera op 8 oktober aankondigingen, op deze dag zal HTC naar verwachting ook een nieuwe actiecamera aankondigen. Volgens de bron zal de kleine GoPro verkocht worden voor minder dan 200 dollar.

Vorig artikelArchos komt binnenkort met low-end 5,9-inch smartphone
Volgend artikelReview: Coolermaster CM Storm Reaper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in