HP lanceert goedkope Windows tablet en laptop

HP heeft vandaag een aantal nieuwe producten aangekondigd, de prijs van de nieuwe HP producten is zeer voordelig. De tablet draait op Android en de laptop op het Chrome OS. De tablet wordt verkocht voor 129 euro, terwijl de laptop wordt verkocht voor 279 euro. 

28986_7ec2f012e9_0

Eerder deze maand heeft HP al de nieuwe laptops in de Stream reeks uitgebracht, de adviesprijs van de HP laptop welke deze maand is uitgebracht viel tegen voor hetgeen wat beloofd was door Microsoft. Microsoft toonde namelijk een HP-laptop die 199 dollar zou kosten, maar de eerste Stream-laptop was aanzienlijk duurder.

De nieuwe HP Steam welke beschikt over een schermgrootte van 11,8 en 13,3-inch worden verkocht voor een adviesprijs van respectievelijk 229 en 249 euro. Het 11,6 komt in november op de markt, en het 13,3-inch model in december. Op beide laptops wordt de resolutie 1366×768 pixels getoond. Het rekenwerk wordt verricht door een Intel Celeron N2840 processor. Verder beschikken de laptops over 2GB aan werkgeheugen. De opslagruimte is met een SSD van 32GB wel erg beperkt, wel krijg je gratis 1TB opslagruimte via OneDrive.

Tablet

De nieuwe tablet welke HP vandaag heeft aangekondigd beschikt over een 7 of 8-inch scherm. De Intel Atom processor verzorgt het rekenwerk van de nieuwe tablets. Verder is er 1GB aan geheugen aanwezig en 32GB aan opslagcapaciteit.  De HP Stream 7 heeft een adviesprijs van 129 euro, de adviesprijs van de HP Stream 8 is nog niet bekendgemaakt, we verwachten een prijs rond de 170 euro.

HP-Stream-8

Vorig artikelNederlandse banken gaan rekening internetfraudeurs blokkeren
Volgend artikelMozilla presenteert nieuwe Chromecast concurrent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in