Popcorn Time kampt met problemen na opgeschort domein

De streamingdienst Popcorn time is voorlopig even buiten werken, het European Registry for Internet Domain heeft het domein time4popcorn.eu afgesloten. EURid is een partij welke toezicht heeft over meer dan 3,5 miljoen URL’s welke eindigen op .eu. 

Popcorn-time

De instantie trok de contactinformatie van het Pocorn Time-team in twijfel en sloot daarom het domein. De dienst wil nu bewijs dat de opgegeven identiteit van de makers wel klopt. De gevolgen zijn voor de dienst groot, het domein time4popcorn.eu is niet te bereiken. Dit heeft ook gevolgen voor de gebruikers welke de cliënt daar vandaan hebben. Bij het opstarten van het programma krijgen ze enkel een wit vlak te zien, omdat de gebruiksinterface niet geladen kan worden, vanuit het domein.

Inmiddels is de dienst verplaats naar een nieuwe domein, wel kan het enige tijd duren voordat alles bijgewerkt is. Vanaf een volgende grote versie moet dit scenario onmogelijk worden. In Nederland is de dienst populair aangezien meer dan één miljoen Nederlanders de dienst gebruiken.

Vorig artikelAnalisten zien sterke vraag naar iPhone 6 en iPhone 6 plus
Volgend artikelGoogle Nederland heeft ruim 10.000 url’s op verzoek verwijderd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in