Meer informatie nieuwe Acer Aspire Switch 12 opgedoken

Acer heeft tijdens de IFA al een aantal tablets en convertibles aangekondigd. De Taiwanese fabrikant kondigde ook aan dat ze met een nieuwe Aspire Switch 12 komen. Dit is een hybride Windows 8 tablet welke is voorzien van een compleet nieuw design. 

Acer-Aspire-Switch-12

De Nederlandse website tabletsmagazine.nl heeft vandaag afbeeldingen en specificaties in handen gekregen van de nieuwe Acer tablet. Het gaat hierbij om de nieuwe Acer Aspire Switch 12 tablet. De tablet heeft een formaat van 12,5-inch en is compleet vernieuwd. De tablet heeft de beschikking over een 12,5-inch scherm en beschikt over een keyboard welke je kan loskoppelen.

Doormiddel van een scharnier is het mogelijk om de tablet in verschillende posities te plaatsen. Qua specificaties zijn er ook een aantal vernieuwingen terug gevonden waaronder het 1,25-inch IPS LCD display met een resolutie van 1920×1080 pixels. De processor draait op een Intel Core M-Processor welke draait op een kloksnelheid van 2,9Ghz. Verder is er 4GB aan werkgeheugen aanwezig wat je eventueel kan uitbreiden via een microSD kaart.

VIATabletsmagazine.nl
Vorig artikelApple geeft boete van 40 miljoen bij lekken informatie
Volgend artikelSkype introduceert nieuwe applicatie Qik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in