Oppo N3 krijgt 5,9-inch scherm en aluminium behuizing

De nieuwe Oppo N3 welke het Chinese Oppo deze week zal presenteren tijdens een evenement zal volgens de laatste geruchten beschikken over een 5,9-inch scherm met een aluminium of stalen behuizing. Dat meldt Zaeke op basis van anonieme bronnen. 

Oppo-N3

Al langere tijd wordt er gesproken over de nieuwe Oppo N3 smartphone; de geruchten spreken over twee versies waarvan één aluminium en één met een metalen behuizing. De Oppo N3 is de opvolger van de populaire Oppo N1 smartphone, de selfiesmartphone beschikt over een roterende camera. Volgens de laatste geruchten krijgt de Oppo N3 opnieuw een roterende camera welke is voorzien van een 13 megapixel sensor.

Verder zou de N3 een 5,9 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1920 bij 1080 pixels) en een Snapdragon 805-chip in combinatie met 3GB aan werkgeheugen aanwezig zijn. Naar verwachting wordt de nieuwe smartphone van Oppo de dunste smartphone ooit. Op dit moment is de Gionee’s Elife S5.1 de dunste smartphone ter wereld. De Oppo N3 wordt op 29 oktober tijdens een evenement aangekondigd.

Vorig artikeliPad mini 3 moeilijk te repareren door lijm
Volgend artikelAldi komt met nieuwe Wolfgang AT-AS45Q1 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in