Prijs en releasedatum HTC Desire 820 zijn bekend

HTC heeft enkele weken geleden de nieuwe HTC Desire 820 smartphone uitgebracht, dit is een smartphone welke de beschikking heeft over een midrange octacore processor. Het toestel moet zich onderscheiden met een 8-megapixelcamera aan de voorzijde welke voornamelijk is geschikt voor de selfies en een Qualcomm Snapdragon 615 octacore processor. Vanaf vandaag is de prijs en beschikbaarheid bekend. Volgens studentmobiel zal de smartphone vanaf 15 december beschikbaar zijn in Nederland, vanaf vandaag is het toestel al te bestellen voor 398 euro. 

HTC-Desire-820

De HTC Desire 820 is officieel de opvolger van de HTC Desire 816. De Phablet valt in het midrange segment en heeft de beschikking over een Qualcomm Snapdragon 615 processor met 4G LTE Cat 4 connectiviteit. HTC heeft de smartphone uitgerust met een 5,5-inch scherm.

De HTC Desire 820 is de eerste octacore smartphone van HTC welke de beschikking heeft over een Qualcomm Snapdragon 615 64-bit processor, deze processor heeft de beschikking over vier cortex A53 cores welke draaien op een snelheid van 1,7Ghz, daarnaast zijn er ook vier Cortex A53 kernen aanwezig welke draaien op 1Ghz. Door het gebruik van vier A53 kernen is het toestel zuinig in gebruik. HTC heeft de smartphone enkele weken geleden aangekondigd, de eerste prijzen van de smartphone zijn sinds deze week bekend. Studentmobiel verkoopt de HTC Desire 820 smartphone voor 398 euro, en is vanaf 15 december beschikbaar in Nederland.

De Desire 820 heeft verder een 8-megapixelcamera aan de voorzijde voor selfies. Er is 2GB geheugen en 16GB opslaggeheugen aanwezig, het interne geheugen is uit te breiden via een micro-sd geheugenkaart. De accucapaciteit van de smartphone bedraagt 2600mAh.

Vorig artikelVideobellen mogelijk met nieuwe Mozilla Firefox
Volgend artikeliPhone wordt onbreekbaar door nieuw patent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in