YotaPhone 2 komt deze maand naar Europa

De nieuwe YotaPhone 2 is een bijzondere Android smartphone welke de beschikking heeft over twee schermen. Vanaf deze maand is de nieuwe smartphone verkrijgbaar in een aantal Europese landen. De YotaPhone 2 wordt deze week in Europa gelanceerd, zo heeft de fabrikant bekend gemaakt.

Yotaphone 2

Het toestel zal op kort termijn in een aantal landen verkocht worden waaronder Nederland. De fabrikant Yota zal de smartphone verkopen via een aantal lokale webwinkels. De adviesprijs van de YotaPhone 2 in Nederland zou 699 euro worden.

De YotaPhone 2 heeft de beschikking over een dubbel scherm. Aan de voorzijde is een 5 megapixel camera aanwezig met een Full HD resolutie van 1920×1080 pixels. Aan de achterkant is een extra display aanwezig van e-paper. Dit touchscreen maakt gebruik van e-ink en is energiezuinig. E-ink gebruikt enkel stroom bij het inladen van de pagina, en niet bij het tonen.

Specificaties

De smartphone wordt aangedreven door een 2,3Ghz quadcore processor, het gaat hierbij om een Snapdragon 800 processor. De smartphone heeft 32GB aan opslagruimte en beschikt over een 2550mAh accu. De smartphone beschikt over twee camera’s van 14 en 2 megapixels. Ook is er 4G ondersteuning aanwezig op de smartphone.

 

Vorig artikelSpecificaties Samsung Galaxy A7 verschijnen online
Volgend artikelSamsung Galaxy Note Edge is vanaf vandaag beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in