Samsung Galaxy Note Edge is vanaf vandaag beschikbaar

Samsung heeft enkele weken geleden de nieuwe Galaxy Note Edge aangekondigd. Het nieuwe toestel deelt veel van de specificaties met de Note 4, maar heeft een aantal unieke functionaliteiten, waaronder een gebogen twee scherm waarop extra informatie getoond kan worden. De nieuwe smartphone is vanaf vandaag  beschikbaar bij enkele Nederlandse webwinkels. 

Samsung-Galaxy-Edge

Qua specificaties heeft de Samsung Galaxy Note Edge smartphone veel weg van de Galaxy Note 4, maar er zijn een aantal elementen aangepast. Zo is het scherm van de smartphone een fractie kleiner met een diagonaal van 5,6-inch. Wel is de resolutie van het scherm behouden namelijk 2560×1440 pixels.

De belangrijkste nieuwe functionaliteit welke de smartphone uniek maakt is het gebogen scherm, waardoor een secundair scherm van 160 pixels breed aan de zijkant van de telefoon te vinden is. Dit scherm kan uiteraard gebruikt worden voor het tonen van notificaties. Verder heeft de smartphone de beschikking over een Snapdragon 805 chipset van Qualcomm, dit is een quadcore-soc met een kloksnelheid van 2,7Ghz. Deze chipset wordt bijgestaan door de nieuwe Adreno 440 videochip en 3GB aan werkgeheugen.

Beschikbaarheid:

De Samsung Galaxy Edge was voorheen niet verkrijgbaar in de Nederlandse webwinkels. Zowel gsmwijzer als studentmobiel hebben de smartphone in het assortiment voor een bedrag van 849,00 euro. Bij de webwinkels is het toestel per direct te bestellen.

Vorig artikelYotaPhone 2 komt deze maand naar Europa
Volgend artikelLancering Orion spaceshuttle uitgesteld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in