specificaties Lumia 1330 smartphone opgedoken

De specificaties van de Lumia 1330 zijn opgedoken. Volgens een benchmark beschikt de Lumia smartphone over een Qualcomm Snapdragon 400 chipset en een scherm met een diagonaal van 5,7-inch. De specificaties uit de benchmark test komen overeen met de specificaties welke eerder zijn opgedoken. 

Lumia-1330

Microsoft is de smartphone al aan het testen en heeft de smartphone zo ook aan een benchmark test onderworpen aangezien de smartphone al is te vinden in de database van GFXBench. Microsoft heeft ervoor gekozen op de smartphone uit te rusten met een Snapdragon 400 chipset van Qualcomm met een quad core processor. Het werkgeheugen bedraagt 1GB en er is 32GB opslagruimte. De grafische werkzaamheden worden uitgevoerd door een Adreno 305-gpu welke onderdeel is van de chipset.

Het scherm heeft een formaat van 5,7-inch en heeft een HD resolutie van 1280×720 pixels wat goed is voor een pixeldichtheid van 258 pixels per inch. Aan de achterzijde van de smartphone is er een 14 megapixel camera aanwezig met een PureView Sensor. De camera op de voorkant maakt foto’s in 5 megapixel.

 

Vorig artikelOppo Find 5 gebruikers klagen over Android 4.4 update
Volgend artikel‘Galaxy Alpha binnenkort uit productie’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in