‘Galaxy Alpha binnenkort uit productie’

Samsung is van plan om de productie van de Galaxy Alpha te stoppen als de nieuwe Galaxy A5 wordt verkocht in de winkel. Dat stelt het Zuid-Koreaanse ETNews op basis van anonieme bronnen binnen de telecom branche.

Galaxy-A5

Samsung wil zich meer focussen op de goedkopere telefoons. De Galaxy A5 is een smartphone welke ook in Nederland verkocht zal worden voor 410 euro. De Alpha werd in de markt gezet voor een adviesprijs van 599 euro. Inmiddels wordt de Galaxy Alpha verkocht voor een bedrag van 500 euro.

Galaxy Alpha en Galaxy A5:

Qua specificaties zijn de Alpha en de A5 vergelijkbaar. De A5 heeft een groter scherm van 5-inch met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. De processor van de A5 is een quadcore Snapdragon 410 terwijl de Alpha beschikt over een octacore Exynos-processor van Samsung. Wel hebben beide toestellen 2GB aan werkgeheugen een een camera van 13 megapixels aan de achterzijde.

Wanneer we de geruchten mogen geloven zal Samsung niet langer meer de Galaxy Alpha produceren. De website Etnews brengt het nieuws dat de Samsung Galaxy Alpha vervangen zal worden door de onlangs in China gelanceerde Samsung Galaxy A5.

Vorig artikelspecificaties Lumia 1330 smartphone opgedoken
Volgend artikelFacebook blundert met jaaroverzicht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in