Alcatel brengt Palm terug op smartphonemarkt

Het lijkt erop dat er in 2015 weer smartphones op de markt zullen komen met de naam Palm. Palm was een aantal jaar geleden aan het begin van de eerste smartphones een groot merk, maar door de flinke groei van de smartphone markt in de vergetelheid geraakt. HP nam het bedrijf over maar heeft er geen succes van gemaakt.

 Palm

Inmiddels is de merknaam en het logo doorverkocht en lijkt een terugkeer tot de mogelijkheden. HP heeft de handelsnaam verkocht aan Wide Progress Global Limited, een merk dat opgericht lijkt te zijn om het handelsmerk van Palm te beheren.

Palm WebOS:

In 2010 werd Palm gekocht door HP dat WebOS wilde inzetten voor telefoons en tablets.  2011 werd de productie van alle WebOS-producten echter stopgezet. Sindsdien is WebOS verkocht aan LG. Deze week verscheen er een nieuwe website op internet met de verwijzing naar de oude palm website. Op Mynewpalm.com staat vooralsnog alleen een Palm-logo met de tekst ‘coming soon’

De slogan welke wordt gebruikt is; Smart Move. Dit is dezelfde slogan als dat van Alcatel. Alcatel maakt vooral goedkopere Android-smartphones voor de Aziatische markt.

Vorig artikeliCloud niet meer kwetsbaar voor aanval via iDict
Volgend artikelMicrosoft Lumia 1330 opgedoken met 4G+

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in