Microsoft Lumia 1330 opgedoken met 4G+

Het was al enige tijd te veerwachten maar de Microsoft Lumia 1330 smartphone komt eraan, de smartphone met Windows Phone 8.1 is ditmaal op het Chinese sociale netwerk Baidu verschenen. De gepubliceerde afbeeldingen tonen het ontwerp en het formaat van de nieuwe smartphone. 

lumia-1330

 

lumia-1330-1

Volgens de geruchten gaat het om een smartphone met een ,7-inch OLED scherm wat goed is voor een resolutie van 1280×720 pixels. Onder de behuizing is er een Qualcomm Snapdragon 400 chipset aanwezig, bestaande uit vier Cortex A7 cores welke geklokt zijn op een snelheid van 1,6Ghz. Ook is er een Adreno 305-gpu aanwezig en 1GB aan werkgeheugen.

Enkele weken geleden werd het toestel ook al gespot bij de Amerikaanse waakhond FCC, uit dit document valt op te maken dat er ondersteuning aanwezig is voor het LTE advanced netwerk dankzij de nieuwe LTE CAT.4 connectiviteit. Vermoedelijk is de Lumia 1330 de eerste Windows Phone welke de ondersteuning heeft voor het snellere 4G netwerk. Microsoft zal de smartphone vermoedelijk in het eerste kwartaal van 2015 op de markt brengen. Eind januari heeft Microsoft wel een evenement gepland.

Vorig artikelAlcatel brengt Palm terug op smartphonemarkt
Volgend artikelArchos introduceert 50 Diamond smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in