Archos introduceert 50 Diamond smartphone

Archos heeft een nieuwe high-end smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Archos 50 Diamond smartphone. Het toestel  biedt krachtige hardware en wordt verkocht voor een relatief lage adviesprijs. Ook beschikt de 50 Diamond smartphone over dual-sim en 4G. 

50 Diamond

Archos 50 Diamond smartphone:

Het toestel zal komende week te zien zijn op de Consumer Electronics Show in Las Vegas. De 50 Diamond moet vanaf dit voorjaar in de winkels liggen. Vooralsnog is het nog onbekend of de smartphone ook in Nederland verkocht zal worden. De Archos 50 Diamond heeft een 5-inch IPS LCD scherm met een HD resolutie van 1920×1080 pixels. Intern is er een Snapdragon 615 processor aanwezig van Qualcomm. Deze 64-bit chipset beschikt over 8 cores waarvan er vier zijn geklokt op 1.7Ghz en vier op 1Ghz. Er is 2 GB werkgeheugen aanwezig, en 16 GB opslagruimte.

Aan de achterzijde van de smartphone is er een 15-megapixelcamera aanwezig, voorop is er een 8 megapixel camera aanwezig. Het toestel is 8 millimeter dik, en weegt 146 gram. De 50 Diamond is voorzien van Android 4.4 KitKat. Daarnaast ondersteunt deze smartphone zowel 4G als dual-sim. Archos gaat het toestel voor 199 euro verkopen.

Vorig artikelMicrosoft Lumia 1330 opgedoken met 4G+
Volgend artikelING onthult komst Apple Pay naar Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in