Europese uitrol Android 5.0 Lollipop voor Galaxy S5 gestart

Eerder vorige maand was Samsung al begonnen met de uitrol van Android 5.0 naar de Galaxy S5 toestellen, dit was vooralsnog alleen in Zuid Korea en Polen. Nu blijkt dat de uitrol van Android 5.0 Lollipop ook voor Europa is gestart. Volgens SamMobile wordt Lollipop inmiddels uitgerold naar de Galaxy S5 gebruikers in Spanje. 

Android-Lolliepop

De komende weken zal Samsung de update ook beschikbaar maken voor de overige Europese landen en andere continenten. Samsung heeft eerder kenbaar gemaakt dat Android 5.0 ook uitgerold zal worden naar de Galaxy S5 LTE-A, S4, Note 4 en Note 3 modellen. Deze apparaten zullen niet eerder dan begin 2015 worden geupdate.

Ook de medewerkers van de Samsung winkels maken zich klaar voor de updates naar Android 5.0 Lollipop voor een aantal topmodellen waaronder de Galaxy S5. Een medewerker van Samsung lekte deze informatie op Reddit. Het forum heeft een mail gekregen waarin hij vertelt in welke volgorde Samsung de update naar diverse toestellen en tablets gaat uitrollen. De meeste aandacht gaat naar de Galaxy S5 smartphone.

Vorig artikelIndia blokkeert Vimeo, Pastebin en Github vanwege IS-inhoud
Volgend artikelFranco.Kernel zorgt voor snelheid en betere accuduur Nexus 6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in