Franco.Kernel zorgt voor snelheid en betere accuduur Nexus 6

De Franco.kernel is nu ook beschikbaar voor de nexus 6 smartphone en brengt hiermee enkele verbeteringen. Vooral de prestaties worden flink verbeterd, waaronder de snelheid en de accuduur. Voor de Franco.Kernel is wel enige root kennis vereist. 

Franco-Kernel

De Franco.Kernel welke nu is uitgebracht voor de nexus 6 is gericht om zijn goede prestaties, snelle updates en goede ondersteuning. Door de processen, maar vooral de kracht en duur waarmee de processoren draaien aan te passen kan deze custom kernel voor de Nexus 6 voor een flinke snelheidsverbetering zorgen. Doordat de processors op een mindere snelheid draaien wordt er veel energie bespaart.

Met ondersteuning voor de Nexus 6 werkt Franco.Kernel nu op de Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 (2012), Nexus 7 (2013), Nexus 10 en OnePlus One. Wel is er root toegang vereist om de Franco.kernel op je smartphone te installeren. In de Google Play Store is een zogenaamde Franco.Kernel updater te vinden waarmee dit proces automatisch in gang kan worden gezet.

Vorig artikelEuropese uitrol Android 5.0 Lollipop voor Galaxy S5 gestart
Volgend artikeliPhone 6 en 6 Plus zorgen voor verkoopdaling iPad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in