ING app voor iOS en Android vernieuwd en aangepast voor iPhone 6

De ING bankieren app voor iOS heeft weer een flinke update gekregen met een nieuw ontwerp. Voortaan is de app een stuk lichter waardoor de applicatie van ING een stuk beter zal draaien op iOS 7 en iOS 8. De nieuwe update heeft ook ondersteuning toegevoegd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Hiermee wordt er beter gebruik gemaakt van de grotere schermen.

ING_iPhone_iPad_hig_987406q

Qua functionaliteiten zit de app nog hetzelfde in elkaar. De virtuele assistent Inge kan na de update ook je spaarsaldo zien. Bovendien is het mogelijk om Inge spaaropdrachten door te geven. De iPhone 6 functionaliteiten voor de ING app stonden al enige tijd op de planning. Maar ING heeft de functionaliteiten samengebracht met een aantal andere updates en verbeteringen.

Ook de ING app voor Android is voorzien van een nieuw uiterlijk. Voor Android is het design volledig op de schop gegaan en is de moderne stijl toegevoegd, wat ook al regelmatig in de Android apps van Google gebruikt wordt. De ING update is per direct beschikbaar in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.1 en hoger. Ook voor iOS is de app vanaf iOS 6.0 geheel gratis te downloaden.

 

Vorig artikelAudiobedrijf Monster heeft Beats aangeklaagd wegens oplichting
Volgend artikelPopcorn Time app voor iOS en Android ontvangt update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in