Popcorn Time app voor iOS en Android ontvangt update

De Popcorn Time app voor Android en iOS is vooralsnog nog in bèta. Maar de app heeft een update gekregen naar versienummer 2.3 voor Android en versienummer 1.1 voor het iOS platform. Voor Android is te downloaden via de website van Popcorn Time. Voor iOS gaat het op een andere manier. 

Popcorn-time

De nieuwe versies voor iOS en Android hebben een aantal nieuwe functionaliteiten waaronder het offline bekijken van de TV shows, en de ondersteuning voor een fysiek toetsenbord. Ook is de stabiliteit van het platform flink verbeterd, waaronder voor VLC en Chromecast.

Popcorn time voor iOS:

Om de Popcorn Time app voor iOS te installeren is een jailbreak vereist op het apparaat. Zonder jailbreak is het helaas niet mogelijk om de applicatie te installeren. Dit komt doordat de versie illegaal is, waardoor Apple de app van Popcorn Time niet heeft toegelaten tot de publieke App Store voor de iPhone en iPad.

Popcorn Time is uit op iOS. De langverwachte Apple-variant van de illegale videostreamingdienst is op iPhones en iPads te gebruiken, maar daar moet je je apparaat wel voor jailbreaken. Het was te verwachten maar Apple heeft de app niet toegelaten tot de App store. Hierdoor is de app niet te verkrijgen via de legale manier. De app is al enkele weken beschikbaar als downloaden – als je een gejailbreakt apparaat hebt moet je in Cydia de repo http://cydia.time4popcorn.eu toevoegen.

Vorig artikelING app voor iOS en Android vernieuwd en aangepast voor iPhone 6
Volgend artikelHarman Kardon komt met Omni Bar Soundbar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in