LG toont smartphone met scherm over beide zijkanten

LG heeft een nieuwe smartphone getoond welke beschikt over een scherm welke van beide kanten wordt bedekt door het toestel. LG is zeker niet de eerste met een smartphone welke de beschikking heeft over een scherm welke doorloopt over de zijkant. Samsung heeft al eerder met de Galaxy Edge een smartphone op de markt gebracht waarbij het scherm over één zijkant doorloopt.

Note-edge

Tijdens de CES heeft LG een prototype getoond van een smartphone welke beschikt over een scherm welke ook de zijkant van het toestel bedekt. Hierdoor heb je aan beide zijkanten een extra scherm beschikbaar. Samsung heeft eerder al aangegeven ook bezig te zijn met de ontwikkeling van een smartphone welke aan beide kanten een scherm over de zijkanten van het toestel heeft.

De smartphone van LG heeft de beschikking over een 6-inch oled scherm en is voorzien van een 1280 bij 720 pixels resolutie. Rivaal Samsung heeft de Galaxy Note Edge uitgerust met een qhd resolutie scherm wat goed is voor een resolutie van 2560×1440 pixels. Het is nog onduidelijk of LG het scherm ook voor een toekomstige smartphone zal gaan gebruiken, vooralsnog gaat het duidelijk om een concept.

Vorig artikelNieuwe smartphone batterij wordt binnen twee minuten opgeladen
Volgend artikelLumia 535 per direct beschikbaar – Update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in