Google toont nieuwe testversie van Project Ara

Google heeft een nieuwe versie van de modulaire smartphone Project Ara getoond welke dit jaar nog in Puerto Rico op de markt moet gaan komen. Google start in Puerto Rico met een publieke test waar het toestel als eerste uitgebracht zal worden voor de consumenten. Daarna volgt vermoedelijk de rest van de wereld. 

Google is al enige tijd bezig met de nieuwe conceptfoto’s en video’s van de modulaire telefoon. Tijdens de persconferentie eerder deze week heeft Google een nieuw prototype getoond welke werkt en beschikt over nieuwe functionaliteiten. Zo werd niet alleen een nieuw prototype onthuld, maar ook heeft Google laten weten dat Puerto Rico als eerste aan de beurt zal komen voor de verkoop.

Puerto Rico mag als eerste met de testversie aan de slag omdat Puerto Rico volgens Google de perfecte omgeving heeft om een telefoon te testen. Wanneer de Project Ara smartphone in Nederland verkocht zal worden is nog onbekend. Wel is het duidelijk door Google een flinke vordering heeft gemaakt sinds de laatste versie van het Project Ara project.

Project Ara: Testversie

Vorig artikelFacebook komt met zakelijk variant
Volgend artikelNetflix via VPN: Werkt het?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in