Microsoft Lumia 532: goedkope quad core smartphone

Microsoft heeft een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Lumia 436 smartphone welke beschikt over een aantal nieuwe specificaties. De Lumia 532 is een smartphone welke voornamelijk is gericht op het goedkopere segment aangezien de smartphone wordt verkocht voor een bedrag van 79 euro exclusief BTW. 

lumia532-2

De nieuwe Lumia 532 is de kleinere variant ten opzichten van de nieuwe Lumia 532 smartphone en beschikt over een 4-inch scherm met een resolutie van 480×800 pixels. Intern is er een 1,2Ghz quad-core processor aanwezig met 1GB aan werkgeheugen en 8GB opslagruimte met ruimte voor een microSD geheugenkaart. Aan de achterzijde van de smartphone is een 5-megapixel camera aanwezig, terwijl er aan de voorzijde en matige 0,3 megapixel camera aanwezig is. De accu heeft een capaciteit van 1560 mAh, en de 532 weegt 132 gram.

Microsoft zegt dat de Lumia 532 vanaf volgende maand te koop zal zijn in Europa. Of de goedkope quad core smartphone van Microsoft ook naar Nederland komt is nog onduidelijk.

Vorig artikelNetflix via VPN: Werkt het?
Volgend artikelPopcorn Time iOS en Android app beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in