Samsung Galaxy S6 browser profiel bevestigt QHD resolutie

De Galaxy S5 heeft niet de verwachtingen behaald welke Samsung voor de lancering in gedachten had. De verkoopcijfers waren beneden de verwachting en Samsung gaat het volgens de laatste geruchten met de Galaxy S6 compleet anders doen dan bij de Galaxy S5. Zo krijgt de Samsung Galaxy S6 in ider geval een QHD resolutie. 

Galaxy-S6

Net als voorgaande jaren komen er veel verschillende geruchten naar boven van het nieuwe top toestel. Wat betreft de hardware zou Samsung kiezen voor een nieuw design. De laatste geruchten zeggen dat Samsung geen Qualcomm Snapdragon 810 zal gaan gebruiken maar een Exynos chipset.

Galaxy-S6-profiel

Samsung heeft de Galaxy S4 ook in verschillende varianten op de markt gebracht, waaronder een Snapdragon en Exynos versie. Dit heeft te maken dat eerdere versies van de Exynos chipset niet goed overweg kon met de 4G verbindingen, daarbij zou er veel stroom verbruikt worden. In een browser profiel bestand is meer informatie opgedoken over de nieuwe smartphone van Samsung. De resolutie van de Galaxy S6 staat in het bestand vermeld op 1260 x 1440 pixels. De galaxy S6 heeft ook typenummer SM-920A meegekregen.

Beschikbaarheid:  

Vorig jaar heeft Samsung de smartphone tijdens het MWC evenement in Barcelona aangekondigd. Naar verwachting zal Samsung de nieuwe Galaxy S6 begin maart presenteren tijdens een evenement voorafgaand de MWC beurs in Barcelona.

Vorig artikelNieuwste nummer Charlie Hebdo ook beschikbaar in iOS en Android app
Volgend artikelCanon PowerShot camera’s kampen met fabrieksfout

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in