Nieuwe testversie Windows 10 vrijgegeven

Microsoft heeft een nieuwe testversie van Windows 10 vrijgegeven. De nieuwe versie van Windows 10 bevat verschillende nieuwe functionaliteiten welke deze week eerder zijn getoond tijdens de Windows presentatie van Microsoft. Om de nieuwe testversie te downloaden is er wel een insider account vereist. 

Windows10

De nieuwe release van de testversie heeft versie 9926 meegekregen, de vorige versie had nummer 9879. Ook is de stemassistent Cortana toegevoegd aan de nieuwe testversie. Ook bevat deze versie een vernieuwd startmenu, de nieuwe foto-app en kaarten applicatie.

Microsoft kondigde eind september Windows 10 aan, de opvolger van Windows 8.1. Afgelopen week heeft het bedrijf tijdens een prestatie meer informatie vrijgegeven over Windows 10 en de ontwikkelingen van het OS. Het systeem zal gratis beschikbaar zijn voor gebruikers van Windows 7 en Windows 8.1. In Windows 10 keert onder meer het startmenu terug en maakt Internet Explorer plaats voor een nieuwe browser, welke voorlopig de naam: Spartan heeft meegekregen.

 

Vorig artikelNetflix ziet Popcorn Time als bedreiging
Volgend artikelUber Nederland krijgt boete van 10.000 euro vanwege illegale dienst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in