Opvolger Motorola Moto E smartphone opgedoken in afbeelding

Motorola staat bekend om de goedkopere smartphones welke beschikken over prima specificaties, ook de Moto E van Motorola is een smartphone welke de beschikking heeft over prima specificaties. De smartphone wordt in dezelfde lijn uitgebracht als de huidige Moto-lijn. 

Motorola-Moto-E
Via: www.androidpolice.com

De afbeelding is verschenen op de betrouwbare website Android Police. Android Police kan niet met zekerheid bevestigen dat het toestel op de afbeelding ook daadwerkelijk de opvolger van de Moto E is. Wel laat de afbeelding een soortgelijk toestel te zien, welke beschikt over kenmerken van de Motorola smartphones.

De opvolger van de Moto E smartphone zou op Android 5.0 Lollipop draaien, en beschikt over een microfoon aan de achterzijde om zo ruisonderdrukking te voorkomen. Aan de achterzijde en voorzijde is een frontcamera aanwezig. Vooralsnog is het onbekend wanneer Motorola de nieuwe smartphone gaat presenteren. De orginele Moto E werd in mei van 2014 op de markt gebracht voor een adviesprijs van 199 euro. Of de smartphone ook naar Nederland komt is nog onduidelijk.

VIAAndroidpolice
Vorig artikelGoogle Now heeft nu ook ondersteuning voor andere apps
Volgend artikelPopcorn Time alternatief: Flixtor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in