Popcorn Time voor Windows Phone en iOS binnenkort beschikbaar

Videodienst Popcorn Time werkt aan een aantal nieuwe functionaliteiten, zo werkt de dienst binnenkort ook op Windows apparaten en iOS apparaten welke niet zijn gejailbreakt. Het team achter Popcorn Time heeft laten weten dat er onlangs hulpt is geweest waardoor er een app mogelijk is op iOS zonder jailbreak. Dit is een veelgevraagde functionaliteit van de afgelopen dagen. 

Popcorn-time

Naast de iOS versie zonder jailbreak komt er ook een Windows Phone variant van de applicatie. Met Popcorn Time is het mogelijk om naar films en series te kijken. De dienst is in tegenstelling tot Netflix gratis omdat de video’s via het BitTorrentnetwerk worden binnengehaald. De gebruikers kunnen tijdens het downloaden direct de film bekijken met ondertiteling.

Popcorn Time is uiteraard illegaal in Nederland omdat de app content vrijgeeft via het Bittorrent protocol. Het is nog onduidelijk hoe het team achter Popcorn Time de app wil gaan uitbrengen in de app store vanwege de strenge toelatingseisen tot de App Store. Het is ook nog niet bekend wanneer de app voor Windows Phone zal verschijnen.

 

BRONTelegraaf
Vorig artikelSony verkoopt record aantal smartphones
Volgend artikelMacbook Air met retina scherm en iPad Pro komen op 24 februari

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in