Sony verkoopt record aantal smartphones

Sony heeft onverwacht meer smartphones verkocht, uit recentere berichten konden we opmaken dat het niet zo goed ging met Sony Mobile. Het afgelopen kwartaal is het beste kwartaal tot op heden voor Sony mobile. Er zijn afgelopen kwartaal 11,9 miljoen smartphones verkocht. 

Sony werkt met een boekjaar van 2014 tot en met 31 maart 2015. De Xperia Z3 en Z3 Compact hebben goed bijgedragen voor een succesvol kwartaal, beide smartphones waren afgelopen kwartaal erg populair. De fabrikant verkocht in de periode van oktober tot en met december 2014 11,9 miljoen smartphones, zo maakte Sony bekend bij de presentatie van de kwartaalcijfers. In dezelfde periode een jaar eerder zijn er 8,8 miljoen smartphones verkocht door Sony.

Om de verliezen op smartphones te beperken gaat Sony wel een aantal banen schrapen. Het bedrijf schrapte onlangs al zo’n 1000 banen, en zegt dat er tegen maart 2016 nog eens 2100 banen zullen verdwijnen. Het was te verwachten maar de PlayStation afdeling heeft een winst geboekt van 300 miljoen euro.

Vorig artikelVia deze methode wordt je Netflix aanbod uitgebreid
Volgend artikelPopcorn Time voor Windows Phone en iOS binnenkort beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in