Specificaties opvolger Galaxy S5 verschijnen in benchmark test

De opvolger van de Galaxy S5 wordt 1 maart op de markt gebracht, al enkele maanden zijn de geruchten volop bezig voor de Galaxy S6. Vandaag is er een benchmark vrijgegeven met mogelijke specificaties van de smartphones. Het gaat hierbij om een benchmark van de Galaxy S6 Edge, maar vermoedelijk is dit model qua specs gelijks als de Galaxy S6.

Galaxy-S6

De Samsung Galaxy S6 Edge en Galaxy S6 beschikken volgens de benchmark over een 5,1-inch Quad HD scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. Intern is er een Exynos 7420 processor aanwezig met 3GB aan RAM en 32GB intern geheugen. De smartphone is voorzien van een 20 megapixelcamera aan de achterzijde en een ftont-facing camera aan de voorzijde met een sensor van 5 megapixels. Het toestel zal standaard gaan draaien op Android 5.0.2 Lollipop met de bekende interface van Samsung.

Ook heeft de benchmark verschillende prestaties vrijgegeven. De Exynos 7420 in de Samsung Galaxy S6 scoort met de Antutu benchmark 60.978 punten. In vergelijking met de oude Exynos 5433 is de 3D verwerking flink toegenomen. Samsung heeft op 1 maart een evenement gepland waar vermoedelijk de nieuwe smartphone op de markt zal worden gebracht.

Vorig artikelRapidShare sluit dienst op 31 maart 2015
Volgend artikelWat we kunnen verwachten van de Samsung Galaxy S6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in