Wat we kunnen verwachten van de Samsung Galaxy S6

Samsung zal op 1 maart haar nieuwe vlaggenschip onthullen. Naar alle waarschijnlijkheid zal het toestel de Samsung Galaxy S6 genoemd worden en er wordt ontzettend veel verwacht van deze nieuwe smartphone. Door vele kenners wordt er uitgekeken naar de lancering van het apparaat en het is dan ook logisch dat er de afgelopen tijd steeds meer geruchten de ronde doen over de nieuwe Samsung. Aan de hand van de meest betrouwbare en recente geruchten zijn er enkele prototypes gemaakt hoe de telefoon er uit zal komen te zien en welke eigenschappen we absoluut mogen verwachten bij de Galaxy S6. In dit artikel vertellen we je enkele van deze eigenschappen.

samsung-galaxy-s6-unpacked-evenement

Metalen frame

Het is zo goed als zeker dat de Samsung Galaxy S6 aan beide kanten van het toetel beschikt over glas. De smartphone heeft bovendien een stalen frame. Vergeleken met voorganger Galaxy S5 zitten de flitser en de hartslagsensor op een iets andere plaats aan de achterkant van de telefoon.

Technische details

Ook over de technische details van de telefoon is al het een ander uitgelekt. Zo zou de S6 beschikken over een 5.1 QHD touchscreen van 2560 X 1440. De telefoon heeft bovendien een 16 MP camera met OIS en 3GB RAM geheugen. Er zullen drie verschillende versies van de telefoon komen qua opslaggeheugen: 32GB, 64GB en 128GB. De S6 zal worden aangedreven door de Exynos-chipset die geproduceerd is door Samsung zelf.

Er zijn zelfs foto’s beschikbaar van hoe het nieuwe vlaggenschip van Samsung eruit zal komen te zien. Hoewel dit gebeurd is op basis van de meest betrouwbare geruchten, kunnen we natuurlijk niet met zekerheid stellen of de details ook allemaal kloppen. Om dat zeker te weten zullen we immers moeten wachten tot 1 maart, wanneer het toestel officieel gepresenteerd zal gaan worden. Overigens zitten er wereldwijd miljoenen mensen te wachten op de Samsung Galaxy S6. Om er zeker van te zijn dat je de telefoon als een van de eerste in huis hebt, kun je een Galaxy S6 pre order plaatsen.

 

Vorig artikelSpecificaties opvolger Galaxy S5 verschijnen in benchmark test
Volgend artikelMicrosoft maakt publieke versie Office 2016-preview beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in