‘Apple Watch krijgt scherm van LG’

De Apple Watch van Apple zal volgens een analist van J.P. Morgan beschikken over een scherm van LG. Naar verluidt gaat het om een deal tussen Apple en LG die in de miljarden kan lopen. De Amerikaanse zakenbank beweert dat Apple de schermen van LG zal gaan gebruiken. 

Apple-Watch

De nieuwe gadget van Apple is al enige tijd geleden aangekondigd, naar verwachting wordt de nieuwe gadget ergens in april aangekondigd en zal te koop zijn in de fysieke Apple stores en de online stores. Volgens J.P kan de deal tussen Apple en LG uitlopen op een bedrag van 1,4 miljard dollar en nog eens 2,6 miljard dollar. De Amerikaanse bank verwacht dat er 29 miljoen Apple watches verkocht zullen worden in 2015 en 61 miljoen in 2016. J.P Morgan heeft een prijs gebruikt van 45 dollar per o-led scherm.

Scherm

Het scherm van de Apple Watch bestaat uit een gebogen retina paneel welke beschikt over een laag saffier. Hierdoor is het scherm sterk en krasbestendig. Het scherm weet ook het verschil tussen aanraken en drukken. Hierdoor is er een nieuwe manier van besturen volgens Apple. De achterkant van de Apple Watch beschikt over een aantal sensoren waarmee je de hartslag kan meten.

Er zijn in totaal 6 verschillende horlogebandjes beschikbaar welke je door een mechanisme makkelijk kan verwisselen. De smartwatch beschikt zowel over analoge als digitale wijzerplaten. Er komen twee verschillende versies op de markt waaronder één groot model en een klein model. De behuizing van de Apple Watch is standaard gemaakt van gepolijst staal.

Software

Apple heeft Siri geïntegreerd in de nieuwe iWatch, hierdoor zijn er meer mogelijkheden met de nieuwe Apple Watch, het is nog onduidelijk of de Apple Watch beschikt over een volledige Siri versie. Wel heeft Apple een aantal apps toegevoegd waaronder de kaarten app van Apple. Hierdoor kan je de Apple Watch gebruiken om bijvoorbeeld te navigeren met je smartwatch. De nieuwe Apple Watch wordt ondersteund door een aantal iPhones waaronder de; iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 Plus en iPhone 6. De Apple Watch zal verkocht worden vanaf 349 dollar.

 

Vorig artikelNikon komt met D810A DSLR voor astrofotografie
Volgend artikelDenim update binnenkort beschikbaar voor Lumia 1020 en Lumia 925

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in