Denim update binnenkort beschikbaar voor Lumia 1020 en Lumia 925

Microsoft zal binnenkort de Denim update vrijgegeven voor de Lumia 1020 en Lumia 925 smartphone. De Denim update is de meest recente versie van het besturingssysteem. Inmiddels wordt de update al uitgerold in een aantal landen waaronder Hongarije en Groot-Brittannië. 

LUmia-1020

Windows Phone 8.1 Denim beschikt over vele verbeteringen en nieuwe functionaliteiten, met de nieuwe versie is het onder andere mogelijk om mappen op het startscherm aan te maken. Ook behoort de Cortana dienst tot het nieuwe functiepakket van de Denim update. Vooralsnog is de update alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en China. Het is nog onduidelijk wanneer de update naar Nederland komt, maar echt langs zal het niet meer duren.

De Lumia 1020 en de Lumia 925 zijn mid-range tot high-end smartphones van Microsoft De Lumia 1020 is het topmodel welke de beschikking heeft over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 768×1280 pixels. De Lumia 1020 beschikt over 2GB intern geheugen en een opslagcapaciteit van 32GB. Aan de achterzijde van de smartphone is een 41 megapixel camera aanwezig, de camera heeft aan de voorzijde een 1,2 megapixel camera.

Vorig artikel‘Apple Watch krijgt scherm van LG’
Volgend artikelZo krijg je Popcorn Time op iOS, Android en Windows – update

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in