Android 5.0 binnenkort beschikbaar voor Xperia Z3 en Z3 compact

Een update voor de Sony Xperia Z3 is binnenkort mogelijk, de nieuwe software zou onlangs zijn goedgekeurd door de WiFi Alliance. Het gaat hierbij om de Android 5.0 update. Ook komt er een update voor de Z3 Compact beschikbaar. 

Xperia Z3

De meeste fabrikanten zijn inmiddels al enige tijd begonnen met het uitrollen van de Android 5.0 versie voor de smartphone. Sony heeft nog geen updates vrijgegeven voor de toestellen. Het lijkt er nu op dat die eerste update eindelijk nabij is. De Xperia Z3 is aan de beurt, het toestel is deze week goedgekeurd door de WiFi Alliance. Dat betekend dat de update dichtbij een uitrol is. Wanneer de update exact beschikbaar zal komen blijft nog onduidelijk.

Ook de andere Sony smartphones moeten binnenkort een update ontvangen voor de smartphone. Het gaat hierbij voornamelijk om de bezitters van de Xperia Z3 Compact en de overige Z3 smartphones. Wanneer Sony’s oudere smartphones een update zullen krijgen naar Android 5.0 is nog onduidelijk.

Vorig artikelDell brengt Chromebooks naar Nederland
Volgend artikelGalaxy S6 teaser hint op metalen behuizing en Edge-variant

2 REACTIES

  1. Sony mag nu wel opschieten met de release, aangezien het al bijna maart is. Maar iets zegt me, dat het een kwestie is van 1 a 2 dagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in