Galaxy S6 teaser hint op metalen behuizing en Edge-variant

Samsung zal het nieuwe vlaggenschip, de Galaxy S6 tijdens een evenement op 1 maart onthullen. Uit een teaser kunnen we opmaken dat de Galaxy S6 beschikt over een metalen behuizing, ook lijkt het erop dat er een Edge variant beschikbaar zal komen van de smartphone. 

In vier dagen tijd heeft Samsung vier nieuwe teasers vrijgegeven over het nieuwe vlaggenschip. De Galaxy S6 wordt vermoedelijk uitgerust met een metalen behuizing. Eerdere Galaxy smartphones in de serie waren uitgerust met een plastic behuizing. Door nu voor metaal te kiezen, geeft Samsung de smartphone een high-end uitstraling mee.

aast de metalen behuizing hint de Koreaanse telefoonmaker in de video ook op een uitvoering zonder randen, dit is vermoedelijk de langverwachte Galaxy S Edge uitvoering van de Galaxy S6.

Technische details

Ook over de technische details van de telefoon is al het een ander uitgelekt. Zo zou de S6 beschikken over een 5.1 QHD touchscreen van 2560 X 1440. De telefoon heeft bovendien een 16 MP camera met OIS en 3GB RAM geheugen. Er zullen drie verschillende versies van de telefoon komen qua opslaggeheugen: 32GB, 64GB en 128GB. De S6 zal worden aangedreven door de Exynos-chipset die geproduceerd is door Samsung zelf.

Er zijn zelfs foto’s beschikbaar van hoe het nieuwe vlaggenschip van Samsung eruit zal komen te zien. Hoewel dit gebeurd is op basis van de meest betrouwbare geruchten, kunnen we natuurlijk niet met zekerheid stellen of de details ook allemaal kloppen. Om dat zeker te weten zullen we immers moeten wachten tot 1 maart, wanneer het toestel officieel gepresenteerd zal gaan worden. Overigens zitten er wereldwijd miljoenen mensen te wachten op de Samsung Galaxy S6. Om er zeker van te zijn dat je de telefoon als een van de eerste in huis hebt, kun je een Galaxy S6 pre order plaatsen.

Vorig artikelAndroid 5.0 binnenkort beschikbaar voor Xperia Z3 en Z3 compact
Volgend artikelYouTube Kids: Speciale versie gericht op kinderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in