Lenovo komt met drie nieuwe tablets

Lenovo heeft tijdens de MWC in Barcalona drie nieuwe tablets op de markt gebracht, waaronder de nieuwe Lenovo Tab 2 A8, Lenovo Tab 2 A10-70 en de nieuwe Lenovo Ideapad Miix 300. De nieuwe Tab 2 modellen draaien op Android, terwijl de Ideapad gebruik maakt van Windows 8.1.

Lenovo-ideapad-2

Voor de nieuwe Lenovo Tab 2 tablets heeft het bedrijf een 8-inch IPS scherm gebruikt met een HD resolutie van 1280×720 pixels. Aan de binnenkant van de tablet is er een MediaTek MT8161 chip aanwezig, dit is een quadcore processor met een kloksnelheid van 1,3Ghz. Verder beschikt de tablet over 1GB aan werkgeheugen en 16GB interne opslagcapaciteit. Tevens kan de tablet nog worden uitgebreid via een microSD kaartje.

Aan de achterzijde is verder een 5 megapixel-camera geplaatst en aan de voorzijde een 2 megapixel-camera. het geheel wordt van stroom voorzien via een 4290mAh accu, wat volgens Lenovo goed is voor een accuduur van 8  uur.

Ideapad MiiX 300:

Ideapad MIIX 300

De Lenovo Ideapad MiiX 300 is een tablet welke draait op Windows 8.1. Aan de binnenkant van de tablet wordt er gebruik gemaakt van een Intel Atom Chip, tevens is er 2GB aan werkgeheugen aanwezig en 64GB opslagcapaciteit. De IdeaPad is voorzien van een 8 inch IPS-scherm met een HD-resolutie van 1280 x 800 pixels. Lenovo heeft vooralsnog nog geen prijzen bekend gemaakt.

Vorig artikel‘Apple Watch wordt in april ook buiten VS verkocht’
Volgend artikelNachotime: Popcorn Time alternatief toont films direct in browser

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in