Nachotime: Popcorn Time alternatief toont films direct in browser

Popcorn Time is in Nederland op dit moment erg populair, vandaag is er een nieuwe tool verschenen. Het gaat hierbij om Nachotime. Met de nieuwe dienst is het mogelijk om films direct in de browser te streamen. Zeker gezien de gebruiksvriendelijkheid lijkt Nachotime een goed alternatief op Popcorn Time en Netflix. Het grote voordeel van de dienst is dat het gebruik volledig gratis is. 

Nachotime

Het grootste verschil tussen Nacho Time en Popcorn Time zit in de installatie. Met Nacho Time is het mogelijk om via een browser de films te kunnen bekijken. Wel moet de browser HTML5 ondersteunen. Ook is ondersteuning aanwezig voor de mobiele browsers, welke HTML5 ondersteunen, daarmee kan je direct vanuit de browser de films bekijken in de browser.

Wie achter Nacho Time zit (of zitten), is niet bekend, hier zullen we ook nooit achter komen omdat de dienst illegaal is. Het is maar de vraag of de website online blijft. Dergelijke initiatieven zijn vaak na een korte periode door instanties weer offline gehaald. Of Nacho Time en Popcorn Time verband houden, is lastig te achterhalen. Het is mogelijk dat Nacho Time gebaseerd is op de elementen van Popcorn Time.

Vorig artikelLenovo komt met drie nieuwe tablets
Volgend artikel‘iPhone 6S beschikt over 2GB aan RAM’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in