‘iPhone 6S beschikt over 2GB aan RAM’

Vandaag zijn er nieuwe geruchten opgedoken over de nieuwe iPhone 6S. Volgens nieuwe geruchten over de nieuwe iPhone beschikt de smartphone over 2GB aan RAM geheugen, net zoals nu al het geval is bij de ipad Air 2. Ook zal Apple een eigen simkaart gaan gebruiken. 

iPhone-6

Volgens de geruchten is de iPhone 6S voornamelijk een upgrade betreft de interne onderdelen, zo wordt de processor en ram uiteraard aangepast. ook gaan er geruchten rond dat Apple de nieuwe Force Touch techniek zal gaan gebruiken voor het scherm. Deze techniek wordt momenteel ook gebruikt voor de Apple Watch. Deze techniek is bedoeld voor de drukgevoeligheid van het scherm. Als je met de techniek op het scherm licht drukt heeft dat een ander effect als hard drukken op het scherm.

De interne ram capaciteit wordt verbeterd naar 2GB aan RAM. Apple heeft voor de iPhone 6 1GB aan ram gebruikt, gezien de concurrentie lijkt dit weinig, maar Apple heeft de hardware beter op elkaar weten te richten waardoor de performance aanzienlijk hoger liggen.

 

Vorig artikelNachotime: Popcorn Time alternatief toont films direct in browser
Volgend artikelKomt Apple volgende week met een nieuwe MacBook Air

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in