Apple Watch Keynote liveblog/ livestream 9 maart 2015

Dinsdagavond om 18:00 Nederlandse tijd heeft Apple weer een evenement gepland, op 9 maart zal Apple waarschijnlijk een aantal nieuwe product aankondigen waaronder meer informatie over de nieuwe Apple Watch en vermoedelijk ook een nieuwe Macbook Air met een scherm van 12-inch en retina resolutie.

Apple-Watch

Keynote 9 maart 2015: livestream

De Keynote/ presentatie start op 9 maart 2015.Wij zullen op deze pagina een live stream bijhouden en indien beschikbaar een live stream vanuit de zaal. Natuurlijk zullen wij onze website ook voorzien van de nodige informatie en artikelen. De keynote zal in teken staan van de nieuwe Apple Watch en vermoedelijk ook de nieuwe Macbook Air.

Op dit moment is Samsung marktleider op gebied van de smartwatches, voor Apple is dit dus een belangrijke stap. Het Spring Forward-event zal waarschijnlijk ook in het teken staan van een nieuwe MacBook Air, naar verwachting krijgt de nieuwe Macbook pro een groter scherm en een retina resolutie. Verder wordt er verwacht dat Apple de Apple TV een update zal geven.

Apple start eerder met de keynote, dit heeft te maken met de zomertijd. In de Verenigde Staten is de zomertijd al in de nacht van 8 maart op 9 maart ingegaan. Apple zal niet 19:00 m aar 18:00 Nederlandse tijd beginnen met de keynote.

Vorig artikelGoogle start Android 5.1 uitrol aankomende week voor Nexus apparaten
Volgend artikelApple onthult nieuwe Macbook met 12-inch Retina scherm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in